dilluns, 28 d’abril del 2014

DIADA DEL CERTAMEN LITERARI

El dia 25 d' abril de 2014 ens van venir a  fer un teatre a l’ escola.
Una dona actriu (que el seu nom teatral era Professor Fantastic Nutter) va parlar del llibre “Jurney to the Center of the Earth” que amb català és  “Viatge al Centre de la Terra”.
Va fer moltes coses divertides, com dir-li al Justin Viver Justin Bobo, o girar una foto de Julie Verne i trobar-se, com va dir ella, la “Julias Verna”, o d’altres de les mil coses divertides que va fer.

I a la tarda malgrat uns problemes al menjador és va fer el Certamen Literari que de la nostre  classe van guanyar el Jesús i en Genís.
Vam recitar poemes i vam tocar la flauta.
Ens ho vam passar pìpa !!!!!



Genís

CERTAMEN LITERARI


Primer els de 3r han tocat amb flauta “titànic”. Després P3 i P4 han fet un poema d’un pastís i P5 de verdures i de cuiners.
Seguidament 3r va recitar el poema " Els nens de la meva classe" i per acabar, per fer més intriga, els de 4t han tocat amb flauta la cançó " Boig per tu".
Llavors han anunciat els guanyadors. Éls guanyadors són:
1r: La Judit i l'Adrià
2n: L'Oriol i l'Eder
3r: L' Elsa i la Xènia
4t: La Diana i el Gerard
5é: El Jesús i el Genís
6é: L'Alex i la Sara
Finalment hem tocat amb flauta " Hey Brother".





                                     TEATRE 

Ha vingut una actriu que ens ha fet el conte " Journey to the center of the Earth", amb català, " Viatge al centre de la Terra. Ens ha explicat les capes de la Terra. Era una científica anomenada "Professor Fantastic Nutter", però que a la vida real es deia Lisa. Ens ho hem passat molt bé

Xènia 








3 comentaris:

  1. Hi falta explicar-ho mes detalladament. Perque no s'ha explicat molt bé lo que feia al teatre de disfrassar-se fent veure que era un personatge diferent.

    ResponElimina
  2. Hi falta explicar que es una disfressa i sol aparente ser aquellos personatge

    ResponElimina