dimecres, 23 d’octubre del 2013

DIMECRES, 9 OCTUBRE, DIADA D' ANAR A PEU A L' ESCOLA




ANADA A PEU A L’ESCOLA
El dimecres dia 9 d’octubre el de 5é com tota l’escola vam anar a per a l’escola. Vam fer aquestes activitats: educacio infantil posava un gomet cada vegada que passava per un carrer diferent, cicle inicial ficava un macarró cada deu passes, cicle mitja localitzava els carres i mirava els carres més transitats i nosaltres, cicle superior,  vam comptar les passes que hi havia de casa a l’escola.
Vam aconseguir que casi tothom vingués a peu a l’escola tot i que alguns nens i mestres van venir amb cotxe. La nostra classe va calcular  quants diners ens estalviàvem anant a peu fins l' escola. Entre tots 1.59 € cada dia i al llarg del curs escolar 313,40 €.   Els que vam venir a peu ens ho vam passar molt bé i vam ajudar el medi ambient!

Xènia

(Article se 1r de C. Superior)



S' ha  programat  per la diada una sèrie d’activitats medi-ambientals entorn a l’ àrea curricular de matemàtiques a tots els cicles de l' escola.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA, CICLE SUPERIOR:

OBJECTIUS:
  •  Calcular amb agilitat les mesures de longitud.
  • Treballar l’ estimació i l’ estadística.
  • Conscienciar de la importància d' anar a peu.
  • Arribar a calcular quin estalvi energètic ( gasolina o gas-oil) s' estalvia la classe cada dia venint a peu i quina quantitat s' estalviaria si anéssim a peu tot el curs escolar..
ACTIVITAT:

A classe es farà prèviament l’ estimació de quina és la distància que cada alumne té de casa seva a l’ escola.

El dimecres dia 9 cal  venir a l’ escola caminant i comptat el nombre de passes. A classe es calcularà la mesura de la seva passa i s' haurà de resoldre  una sèrie de problemes matemàtics:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada