dilluns, 15 d’abril del 2013

NOTÍCIES DEL 8 AL 14 D' ABRIL


  • Aquest cap de setmana s' ha estrenat LOS CROODS als cinema de Bages Centre de Manresa . Tracta     d' uns cavernícoles que viuen en una cova i surten cada 3 dies a buscar menjar. Una de les protagonistes, Eve, no li agrada viure dins la cova i va fer tot el possible per sortir-ne. La pel·lícula ens explica les mil aventures d' aquesta noia que va en recerca amb la seva família,  d' un altre món, on hi hagi fauna i flora. El fet de trobar un noi del qual s' enamora profundament, li ajuda a realitzar el seu somni.


Jana


  • A Catalunya aquesta setmana s´ha presentat una iniciativa per a fer un canvi  social i econòmic radical  Arcadi Oliver i Teresa Forcades inicien aquest procès a a una candidatura unitaria per a poder fer un procès constituient. Han presentat un manifest com a punt de partida i tots els catalans que ho desitgin poden participar en aquesta iniciativa mitjannçant  una web. 


  • Els científics  demostren que ampliar la reserva marina de les illes Medes tindrà beneficis ecològics i a la vegada econòmics. Protegint el 20% de la costa catalana es crearia molts llocs de treball nous i ajudaria a  ressucitar la moribunda pesca artesanal.
Sara


Notícies esportives:

 El Barça haurà de jugar amb  el Bayer de Munich a les semifinals de la Champions i el Real Madrid amb el Borusia Dormun d' Alemanya.  Seran semifinals espanyoles i alemanyes.

Oriol




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada